Gloeilampen

Hebt u geen idee? Het Vervolg… wel. 

Previous slide
Next slide

De Kornuiterie

De Kornuiterie is een origineel multidisciplinair stadsspel met audiovisuele ondersteuning én live acteurs voor bedrijven en organisaties.

De Potkasten

Mini-audiotheaters die je trakteren op verrassende verhalen: dat zijn De Potkasten. Ontstaan tijdens de eerste lockdown als coronaproof alternatief voor de gesloten theaters.

Quiz

Omdat Het Vervolg… - zonder overdrijven – meer dan 20.000 quizvragen schreef voor allerlei televisieprogramma’s, is er een soort van onuitputtelijke databank ontstaan.

Theater

Door de jaren heen bouwde Het Vervolg… een breed netwerk uit in de culturele sector. Vandaag werken we aan twee nieuwe theaterprojecten die allicht in 2022 op de planken staan. 

De Kornuiterie

De Kornuiterie is een origineel multidisciplinair stadsspel met audiovisuele ondersteuning én live acteurs dat voor bedrijven en organisaties – van 30 tot 300 mensen – kan ingezet worden als teambuilding of personeelsfeest.

ZNA, Medialaan en Bank van Breda zijn enkele voorbeelden van tevreden klanten. Dé manier om Antwerpen anders te leren kennen! 

De Potkasten

Mini-audiotheaters die je trakteren op verrassende verhalen: dat zijn De Potkasten.

Ontstaan tijdens de eerste lockdown als coronaproof alternatief voor de gesloten theaters, maar ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het cultureel landschap.

Het Vervolg… bedacht dit concept mee en zorgt voor de boekingen en artistieke invulling. 

Previous slide
Next slide

Quiz

Omdat Het Vervolg… – zonder overdrijven – meer dan 20.000 quizvragen schreef voor allerlei televisieprogramma’s, is er een soort van onuitputtelijke databank ontstaan.

En daaruit putten we als er een bedrijf, een jeugdbeweging, een serviceclub of een sportvereniging op zoek is naar een fijne manier om hun mensen een plezante avond te bieden – die ook nog iets opbrengt. 

Meer info? Contacteer ons! 

Theater

Door de jaren heen bouwde Het Vervolg… een breed netwerk uit in de culturele sector. We schreven mee aan de succesrijke voorstellingen “De Witte Negerin” van Els De Schepper en “Tussen Donker en Nacht” van Frank Wilghepas. 

Ook onze producties voor De Potkasten kunnen als real life event geboekt worden. 

Vandaag werken we aan twee nieuwe theaterprojecten die allicht in 2022 op de planken staan. 

Contacteer ons voor meer info! 

Heb je ons nodig?