Laat het smaken!

Lekker. Gezond. Veilig.

Auteur Lobke Van den Wijngaert kwam na een carrière in gerenommeerde restaurants terecht in de zorgsector/zorgkeuken.

Hier kreeg ze voor het eerst in haar leven te maken met een grote groep mensen met een smaak- en/of geurprobleem. Eten en drinken is voor vele mensen niet iets vanzelfsprekend.

Na een lange opleiding bij het Center For Gastrology gelinkt aan de Odisee Hogeschool begon haar carrière als Freelance Chef Gastro-engineering en auteur van het eerste boek voor mensen met geur- en smaakproblematieken: Laat het smaken!

Registreer gratis

Ontvang als eerste een e-mail wanneer het boek beschikbaar is en geniet van een exclusieve korting.
Registreren is gratis en vrijblijvend.

Uitgeverij Het Vervolg

Het Vervolg is een niet-traditionele uitgeverij met aandacht voor Fair Trade, Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Contact