Tekst

Een lang verhaal kort of een kort verhaal lang.

Het Vervolg… heeft de ervaring en het talent in huis om eender welke boodschap in heldere tekst te gieten.

Het aanbod varieert van long & short copy tot vertalingen, ghostwriting en pittig social media schrijfwerk. Onverdroten werken we ook aan een breed gamma van eigen publicaties. 

Copywriting

Alles begint bij een straf verhaal. Alleen moet het op de juiste manier verteld worden.

Vertalingen

Is Roemeens Chinees voor u? Voor Het Vervolg… niet. Van de kortste tekst tot volledige romans.

Boeken

Bekende en onbekende auteurs staan te popelen om hun hersenspinsels met de wereld te delen via Het Vervolg…

Lachen

In 1997 stond Het Vervolg… mee aan de wieg van de stand-up comedy in België. Humor zit dus in onze genen. 

Copywriting

Alles begint bij een straf verhaal. Alleen moet het op de juiste manier verteld worden. In welke vorm en op welke toon dan ook. Mensen of bedrijven die worstelen om hun verhaal gepast en gericht te verwoorden zijn bij Het Vervolg… aan het juiste adres. 

Een slogan die blijft hangen? Een website die écht een doelpubliek bereikt? Een brochure die meer nut heeft dan het aanmaken van de barbecue? Het Vervolg… weet er raad mee. 

We schreven al voor:

Vertalingen

Is Roemeens Chinees voor u? Voor Het Vervolg… niet. We beschikken over een netwerk van betrouwbare vertalers die hun moedertaal met plezier omzetten naar perfect Nederlands. Van de kortste tekst tot volledige romans. 

Ons laatste huzarenstuk? 

Het Vervolg… verzorgde de vertaling van zeven boeken uit de reeks “Ultimate Football Heroes” voor uitgeverij Horizon. Koop ze in onze winkel! 

Boeken

Bekende en onbekende auteurs staan te popelen om hun hersenspinsels met de wereld te delen via Het Vervolg… Logisch: bij ons krijgen ze de begeleiding die ze verdienen én de opbrengst belandt uiteindelijk in hùn zakken.  

Zelf storten de pientere weirdo’s van Het Vervolg… zich op het creëren van de Ultieme Feestboekenreeks. 

Het aanbod groeit gestaag; ontdek het in onze winkel! 

Lachen

In 1997 stond Het Vervolg… mee aan de wieg van de stand-up comedy in België. We schreven ook talloze oneliners, sketches en scenario’s voor humorprogramma’s als Rosa, Kriebels, Videodinges, De Rechtvaardige Rechters, Zonde van de Zendtijd, Advocaat van de Duivel, enz… 

Van 2009 tot 2011 schudden we de satirische nieuwswebsite Klinton uit onze mouw. Moet het gezegd: humor zit in onze genen. 

Zie ook: gloeilampen! 

Cultuurprijs Deurne

Naar jaarlijkse gewoonte eren district Deurne en de cultuurraad drie verdienstelijke Deurnenaren uit de artistieke en culturele wereld met de Cultuurprijs Deurne.

Bij de laureaten van 2021 zat ook onze eigen Peter Thiessen. Dat getuigt van een sterk staaltje creativiteit bij Het Vervolg!

Heb je ons nodig?