Ook voor bedrijven en particulieren halen we graag de camera en de montageset boven. Alleen voor huwelijksreportages passen we.

Kijkcijferkanonnen

We moeten elkaar geen Liesbeth noemen: Het Vervolg… is best trots op de tientallen programma’s die meer dan een miljoen kijkers haalden. Maar we blijven niet hangen in het verleden. (Op verzoek willen we er graag eens een avondje over komen vertellen tussen pot en pint). 

Het Vervolg… gaat voortdurend op zoek naar innovatieve projecten waar we mee onze stempel op kunnen drukken; zeker in een audiovisuele wereld waar de streaming platformen meer en meer gewicht dragen. 

Onze laatste voltreffer? In 2019 waren we in opdracht van Eleven Sports mee betrokken als uitvoerend producent bij de Amazon Prime documentaire reeks “Take Us Home: Leeds United”. Die werd genomineerd op het Festival van Venetië als beste sportdocumentaire. 

Bedrijven en overheid

Als het beweegt, springt het meer in het oog! Een verhaal van een bedrijf of een overheidsinstantie ziet er veel beter uit als het in een audiovisueel kleedje is gestoken.  

Van script tot afwerking staat Het Vervolg… garant voor kwaliteit. Dankzij een nauwe samenwerking met sterke partners – zoals het Creative Agency Boelet – garanderen we een out-of-the-box, succesvol verhaal.

Neem vrijblijvend contact op voor meer info. 

All-in-one Rodrigo

Reportage- en theatermaker Rodrigo Vissers is één van de boegbeelden van Het Vervolg…

Als prettig gestoorde reporter maakte hij al furore bij Eleven Sports en met zijn “Missie Messi” – een idee van Het Vervolg…- werd hij een cultheld, niet alleen in sportmiddens.

Er staan allerlei nieuwe projecten met Rodrigo in de steigers. Vraag hem nu ook voor één van jouw projecten!

Social media

Een campagne opzetten gebeurt niet langer met brochures of gele briefkaarten. Je moet je weg vinden via Facebook, Twitter, Instagram, TikTok en alle andere nieuwigheden op het wereldwijde web. 

Het zootje ongeregeld van Het Vervolg… heeft al misvormde duimen van het scrollen, maar dat zal hen worst wezen. Alles voor de creativiteit! 

Scherpe posts, ludieke filmpjes, een minutieus geplande actie? Kom maar af!

Hebben we je aandacht te pakken? Zet ons dan vliegensvlug aan het werk!